کوه فوجی ژاپن طولانی‌ترین دوره بدون برف را در ۱۳۰ سال گذشته تجربه کرده است

کوه فوجی ژاپن طولانی‌ترین دوره بدون برف را در ۱۳۰ سال گذشته تجربه کرده است_فرنگی

تکنولوژی


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی فرنگی

به گزارش ژاپن‌تایمز، ژاپن در تابستان ۲۰۲۴ برای دومین سال پیاپی گرم‌ترین تابستان خود را ثبت کرده و این گرمای غیرمعمول تا پاییز هم باقی مانده است. براساس گزارشی از کلایمیت سنترال، در اوایل اکتبر حدود ۷۴ شهر در ژاپن دمای بالاتر از ۲۸ درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند که برای این زمان از سال، تا ۱۴ درجه بالاتر از حد معمول بوده است.

قله فوجی عاری از برف، یکی از چندین نشانه‌‌ی تأثیر زمستان گرم بر برف و منابع آبی جهان است. مطالعات اخیر نشان داده‌اند که در طی چهار دهه اخیر، گرمایش ناشی از فعالیت‌های انسانی عامل کاهش برف در نیم‌کره شمالی بوده است.

اندرو شوارتز، دانشمند جوی در آزمایشگاه برف سیرا سنترال در دانشگاه کالیفرنیا برکلی، در مصاحبه‌ای با نشنال جئوگرافیک هشدار داد که اگر انتشار گازهای گلخانه‌ای کاهش نیابد، «بخش‌های بزرگی از جهان تا سال ۲۱۰۰، زمستان‌های بدون برف را تجربه خواهند کرد.»

ادامه مطلب
هوش مصنوعی به حوزه مد و زیبایی هم می‌آید

بیشتر بخوانید

اما در ژاپن، فوجی در بیشتر اوقات سال با پوششی از برف دیده می‌شود. تا زمانی که تابستان فرا می‌رسد و فوجی بدون برف، بیش از ۲۲۰ هزار کوهنورد را به پیمایش دامنه‌ی معروف خود فرا می‌خواند. افزون بر نبودن برف، افزایش گردشگران خارجی مشتاق صعود به این کوه نیز نگرانی‌هایی را برای مقامات ژاپنی به دنبال داشته است.

توشیاکی کاسای، یکی از مقامات دولتی محلی، در ماه مارس به گاردین گفت: «با برداشته‌شدن محدودیت‌های کرونا، تعداد بیشتری از مردم برای صعود به فوجی می‌آیند.»

ادامه مطلب
موشک‌های بوئینگ با نیروی کار فاقد صلاحیت ساخته می‌شوند_فرنگی

فوجی‌سان از درد فریاد می‌زند

ژاپن برای مدیریت ازدحام گردشگران، امسال برای کوهنوردانی که قصد دارند از محبوب‌ترین مسیر این کوه آتشفشان بالا بروند، مبلغی معادل دو هزار ین ژاپن (حدود ۱۳ دلار) را تعیین کرده و همچنین، سقف روزانه‌ی بازدیدکنندگان را به چهار هزار نفر محدود کرده است.

هرچند دفتر هواشناسی کوفو امسال نسبت به نبودن پوشش برفی بر کوه فوجی هشدار داده، همچنان فشار گردشگری بر قله یکی از مشکلات اساسی مقامات است. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی کوهنوردان با تجهیزات نامناسب از مسیرهای کوه‌پیمایی عبور کرده‌اند و این امر به مصدومیت‌هایی منجر شده است. همچنین، گردشگران محیط کوه را نیز با زباله آلوده کرده‌اند.

ماساتاکه ایزومی، یکی از مقامات دولتی استان یاماناشی، سال گذشته در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان بیان کرد: «هجوم بیش‌از‌حد گردشگران و پیامدهای آن، مانند انباشت زباله، افزایش انتشار کربن دی‌اکسید و کوهنوردان بی‌احتیاط، بزرگ‌ترین تهدید برای کوه فوجی است. فوجی‌سان از درد فریاد می‌زند.»

ادامه مطلب
اندروید ۱۵ بالاخره به‌صورت رسمی برای گوشی‌های پیکسل منتشر شد؛ فهرست دستگاه‌های سازگار_فرنگی

دسته بندی مطالب
فرنگی

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی