آیا انسان‌های غول‌پیکر واقعا وجود داشته‌اند؟

آیا انسان‌های غول‌پیکر واقعا وجود داشته‌اند؟_فرنگی

تکنولوژی


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی فرنگی

کوربونیتز تأکید می‌کند که علت اصلی رشد غیرعادی، سطح بالای هورمون رشد است که توسط غده‌ی هیپوفیز مغز تولید می‌شود. اغلب اوقات این سطوح بالا به خاطر توموری خوش‌خیم به وجود می‌آید. بااین‌حال امروزه پزشکان می‌توانند تومور یادشده را حذف و از دارو برای توقف رشد استفاده کنند؛ زیرا رشد بی‌رویه و تومور، سلامت فرد را به خطر می‌اندازند. به همین دلیل بعید است دیگر فردی در ابعاد وادلو را ببینیم.

عارضه‌های دیگر هم در رشد بی‌رویه‌ی قد افراد تأثیرگذار هستند. از این عارضه‌ها می‌توان به سندرم مارفان اشاره کرد که نوعی اختلال ژنتیکی و عامل رشد بیشتر استخوان‌ها است. با این‌حال برخی افراد بدون هیچ‌گونه‌ عارضه‌ی شناخته‌شده‌ای قد بلند می‌شوند؛ از این دست افراد می‌توان به بائو شیشون چینی با قد ۲٫۳۶ سانتی‌متر اشاره کرد. احتمالا این افراد دارای وارایانت‌های ژنتیکی خاصی هستند که آن‌ها را در معرض رشد بی‌رویه قرار می‌دهند.

ادامه مطلب
ناتینگ برخی از جزئیات هندزفری، ساعت و گوشی جدید CMF را اعلام کرد_فرنگی

با اینکه بررسی افراد غول‌پیکر در دوران معاصر برای پژوهشگرها آسان‌تر است، احتمالا افراد بسیار بلند قدی در گذشته‌های دورتر هم زندگی می‌کرده‌اند. قدیمی‌ترین مورد غول‌پیکر شناخته‌شده، به بقایای منسوب به یک فرعون مصر باستان که قدش به ۱۸۷ سانتی‌متر می‌رسید، بازمی‌گردد. از سویی، پژوهشی دیگر نشان می‌دهد بسیاری از افراد غول‌پیکر ایرلندی، جهشی ژنی را از فردی به ارث برده‌اند که حدود ۲۵۰۰ سال پیش می‌زیسته است. کوربونیتز می‌گوید:

از زمان شکل‌گیری بشریت این بیماری‌ها وجود داشته‌اند، بنابراین دلیلی بر فقدان آن‌ها در مصر باستان یا هر مقطعی از تاریخ بشر وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

ادامه مطلب
با ولفین آشنا شوید: دو رگه حاصل پیوند دو گونه از آب‌بازسانان

ژنتیک همراه با عوامل محیطی مثل رژیم غذایی می‌تواند قد افراد را تعیین کند. با پیشرفت تمدن‌ها افراد به قدهای بلندتری رسیدند. بااین‌حال این روند همیشه خطی نبوده است. به باور پاول گراسگروبر، پژوهشگر اهل جمهوری چک، برخی اسکلت‌های مذکر از آخرین فاز فرهنگ شکار ماموت گراوتیان از ۲۹ هزار سال به خاطر قد بسیار بلند مورد توجه قرار گرفتند و الهام‌بخش افسانه‌هایی درباره‌ی غول‌ها بودند. از میان هفت اسکلتی که در آغاز قرن بیستم در غار گریمالدی ایتالیا کشف شدند، قد بلندترین مورد به ۱٫۹۶ متر می‌رسید. گرابروگر می‌گوید:

در زمان کشف این اسکلت‌ها، استاندارد قد مردان در اروپا زیر ۱۷۰ سانتی‌متر بود؛ بنابراین عجیب نیست که این اسکلت‌ها برای دانشمندان آن زمان غول به شمار می‌آمدند.

پژوهشگرها هنوز مطمئن نیستند که بقایای فرد قدبلند، نماینده جمعیت گراوتیان هستند یا خیر. با این‌‌حال به نوشته‌ی گراسگروبر، مردان قد بلند در جمعیت‌های پارینه‌سنگی پسین در فرانسه و منطقه‌ی تاریخی موراویا (جمهوری چک امروزی) رایج بودند. این افراد به قدهایی می‌رسیدند که ملت‌های صنعتی مدرن تا اواسط قرن بیستم به آن‌ها نرسیدند. گراسگروبر می‌گوید:

دلیل این وضعیت فیزیکی خوب شکارچیان پارینه‌سنگی پسین، تراکم جمعیت پائین و منابع متعددی مثل ماموت‌ها و دیگر پستانداران بزرگ بود.

دسته بندی مطالب
فرنگی

ادامه مطلب
فواید اسپیرولینا برای سلامتی - زومیت_فرنگی

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی