سوءهاضمه به دلیل پرخوری در افطار و سحر

سوءهاضمه به دلیل پرخوری در افطار و سحر_فرنگی

سلامتی


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی فرنگی

به گزارش بهداشت نیوز، پزشکان متخصص با اشاره به اینکه درهم خوری موجب تشدید سوء هاضمه می‌شود، افزود: علاوه براین مصرف انواع شربت به ویژه مصرف شربت و آب سرد در وعده افطار زمینه ایجاد ناراحتی‌های گوارشی را برای فرد ایجاد می‌کند بنابراین بهتر است فرد روزه دار، روزه خود را با نوشیندنی‌های گرم مانند چای یا شیر افطار کند.

در وعده افطار بهتر است از مصرف غذاهای غلیظ مثل حلیم و شله و حتی سوپ‌ها پرهیز شود، چرا که می‌تواند باعث احساس سنگینی در فرد شود.

مصرف سالاد، ماست و ترشی همراه غذا موجب سو هاضمه می‌شود به خصوص اگر به عنوان مثال ماست با غذاهای گوشتی استفاده شود.

مصرف چای و هندوانه در وعده سحر به دلیل خاصیت مدر بودن آن توصیه نمی‌شود.

ادامه مطلب
جاده‌ شیراز اصفهان در سال ۱۳۱۴ خورشیدی_فرنگی

پیشنهاد می‌شود مصرف دوغ، شربت خاکشیر و سبزیجاتی مثل خُرفه در وعده سحر جایگزین آن شود.

یکی از مشکلات افراد روزه دار به خصوص در ماه‌های گرم سال، احساس تشنگی است.

برای مدیریت این حالت در فرد باید از مصرف غذاهای عطش اور در سحر مثل سرخ کردنی، سبزیجات تند، فلفل، سس‌ها پرهیز شود و جایگزین آن مصرف سالاد حاوی کاهو و کلم و آبلیمو و آبغوره تازه باشد.

دسته بندی مطالب
فرنگی

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

ادامه مطلب
هم اکنون تظاهرات در تل‌آویو و حیفا علیه نتانیاهو_فرنگی

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی



منبع